facebook pixel

Het verhaal achter de poster

Als je door de straten van je favoriete stad loopt, kan het zijn dat je oog valt op een gebouw, een straatnaambordje of een park waar je goede herinneringen aan hebt. Misschien is het de plek waar je je eerste date had, waar je afstudeerde of waar je een belangrijke mijlpaal vierde. Die plek kan een speciale betekenis hebben en een blijvende indruk achterlaten. Maar hoe kun je die herinnering vastleggen en koesteren?

Met Where It Happened kun je jouw favoriete locatie vereeuwigen in de vorm van een gepersonaliseerde kaart- of sterrenposter. Het verhaal achter de poster begint bij jouw herinnering aan die speciale plek en de emoties die daarbij komen kijken. In dit artikel vertellen we het verhaal van twee klanten en hoe hun poster een blijvende herinnering werd.

Klantverhaal 1: Marije en de poster van haar eerste kus

Marije, een jonge vrouw uit Utrecht, herinnert zich nog goed haar eerste date met haar vriend, Tim. Ze hadden afgesproken in het Griftpark, een prachtig park in het hart van Utrecht. Ze hadden daar een picknick gehouden en urenlang gepraat en gelachen. Aan het einde van de middag wandelden ze naar het station en hadden ze hun eerste kus op de brug over de Oudegracht.

Marije wilde deze bijzondere herinnering vastleggen en kwam uit bij Whereithappened.nl. Ze zocht naar de locatie van het Griftpark en de brug over de Oudegracht en ontwierp haar eigen poster. Op de poster koos ze voor het ontwerp “Hart” en voegde ze de datum van hun eerste kus toe. Toen ze de poster ontving, was ze diep ontroerd. Het was een blijvende herinnering aan hun bijzondere dag en hun liefde voor elkaar.

Klantverhaal 2: Pieter en de poster van zijn afstudeerfeest

Pieter, een jonge man uit Rotterdam, studeerde af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij had daar vier jaar gestudeerd en mooie herinneringen aan overgehouden. Hij wilde zijn afstudeerfeest vieren in zijn favoriete café, het Nieuw Rotterdams Café, in het hart van de stad. Daar had hij vaak met vrienden afgesproken en het was voor hem de ideale locatie om zijn afstuderen te vieren.

Toen Pieter de posters van Where It Happened ontdekte, wist hij meteen dat hij zijn afstudeerfeest op die manier wilde vereeuwigen. Hij zocht naar de locatie van het Nieuw Rotterdams Café en voegde de datum van zijn afstudeerfeest toe aan de poster. Pieter koos voor een minimalistische stijl met een zwarte achtergrond en witte tekst.

Toen hij de poster ontving, was hij verrast door de kwaliteit en de aandacht voor detail. Het was precies wat hij in gedachten had en hij was blij dat hij zijn herinnering op deze manier kon vastleggen. Zijn poster kreeg een prominente plek in zijn woonkamer en trok meteen de aandacht van zijn vrienden en familie. “Wow, dat is echt gaaf!”, zeiden ze allemaal toen ze de poster zagen hangen. Hij vertelde hen het verhaal achter de poster en ze waren onder de indruk van hoe persoonlijk en uniek het cadeau was.

Jouw eigen herinnering voor altijd

Onze kaart- en sterrenposters zijn meer dan alleen decoratie voor aan de muur. Het zijn persoonlijke en unieke herinneringen aan bijzondere momenten en plekken. De verhalen achter de posters maken ze nog specialer en laten zien hoeveel emotie en betekenis er achter een locatie of gebeurtenis kan zitten. Het is geweldig om te zien hoe deze posters mensen kunnen ontroeren en blij maken. Bij Where It Happened draait het allemaal om kwaliteit, service en passie, en dat zien wij gelukkig terug in de positieve verhalen van de klanten.

Veelgestelde vragen

Ja, bij Where It Happened kun je je poster personaliseren met je eigen tekst en verschillende stijlen en kleuren.

De posters worden binnen 1-2 werkdagen verzonden en de levertijd is afhankelijk van je locatie. Je ontvangt een track & trace code zodra je bestelling is verzonden. Ga voor meer informatie over onze levertijden naar onze veelgestelde vragen.

Ja, Whereithappened.nl biedt verzending aan in veel Europese landen en je kunt een poster maken van elke locatie ter wereld.

Je kunt bij Whereithappened.nl betalen via iDEAL, PayPal, creditcard, Bancontact, KBC, Belfius of Apple Pay.

Wil jij ook een persoonlijke poster van je favoriete locatie of gebeurtenis?

Het perfecte cadeau

Een geschenk dat nooit vergeten zal worden

Duurzaam geproduceerd

Geproduceerd met FSC gecertificeerd papier

Snelle levering

Verzonden via track & trace pakketpost

Quote

Dit zeggen onze klanten

Beoordeeld met een 9,4 gemiddeld op basis van 100+ beoordelingen

Heel leuk idee om iemand een persoonlijk kado te geven. Bezorging is altijd op tijd en voor een leuke prijs. Ook de nieuwe sterrenhemel poster is geweldig.

Sandra