facebook pixel

Veelgestelde vragen

Op deze pagina zijn antwoorden op veel gestelde vragen te vinden. Hier is informatie te vinden over het product, de levering, ons materiaal en informatie over contactmogelijkheden.

Algemeen

Het maken van een poster hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Jij kiest zelf een locatie die je graag wil vastleggen op een unieke poster. Hierbij kies je zelf het ontwerp en de stijl van de kaart. Via de knop ”Ontwerp nu jouw poster” kan je kiezen voor een kaart- of sterrenposter, vervolgens kan je beginnen met het ontwerpen van jouw eigen poster. Hier vul je vervolgens een locatie in, dit kan bijvoorbeeld een straatnaam, postcode of land zijn. Wanneer je jouw locatie gevonden hebt, kan je de poster verder ontwerpen door het (kleuren) ontwerp, de kaartstijl, formaat en voor de kaartposter ook nog het lettertype en de (kleuren) marker aan te passen. Elk gedeelte van de poster is te bewerken bij Where It Happened.

Mocht je nog vragen hebben, stel dan gerust ons team een vraag. Je kunt ons team bereiken via de contactpagina, door een mail te sturen naar [email protected], of wanneer beschikbaar via de live chat rechts onderin het beeldscherm.

Mocht je onze reviews willen bekijken, dan kun je hiervoor terecht op onze Trustpilot pagina of op onze Facebook pagina.

Onze posters zijn verkrijgbaar in vier verschillende standaardmaten. Bij Where It Happened kun je kiezen uit de volgende posterformaten:

Formaat Zonder lijst Met lijst
20x30cm €24,95 €37,40
30x40cm €29,95 €47,45
40x50cm €34,95 €54,90
50x70cm €44,95 €74,90

Voor onze canvas prints bieden we de volgende formaten aan:

Formaat Prijs
30x40cm €44,95
40x60cm €54,95
60x90cm €74,95

Als je geïnteresseerd bent in een ander formaat, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De poster wordt geprint op 240gr/m2 satijnpapier. Dit papier, in combinatie met de 12-kleurenprint, zorgt voor een hoge kleurintensiteit. De poster wordt geleverd op de manier hoe deze ontworpen is tijdens het bestellen.

Je kunt ervoor kiezen om een lijst te bestellen bij uw poster. Dit kun je doen onder het kopje “Formaat” in onze editor. De zwarte lijsten hebben een luxe uitstraling en worden voorzien van een plaat gemaakt van acrylglas. Wij lijsten jouw poster direct in om het extra gemakkelijk te maken.

Het komt soms voor dat de bevestiging van een bestelling in de spam map terecht komt. Mocht je een bestelling hebben geplaatst en geen bevestiging hebben ontvangen, kijk dan in deze map.

Staat hier ook geen bevestiging? Stuur ons gerust een bericht! Hiervoor kun je terecht op de contactpagina. Graag ontvangen wij hierbij het bestelnummer of naam + e-mailadres, zo kunnen wij de juiste bestelling vinden en de bevestiging + track & trace code sturen.

Voor aanpassingen welke niet standaard gemaakt kunnen worden in onze ontwerptool, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen met u meedenken over de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ander icoon of een bedrijfslogo op de kaartposter pin, of een ander gewenst lettertype.

Levering

Bestellingen worden verstuurd via PostNL of DHL, dit gebeurt via de pakketpost. Na aflevering op een pakketpunt ontvangt de klant een track & trace code waarmee de bestelling gevolgd kan worden. Where It Happened is verantwoordelijk voor het pakket tot dat deze afgeleverd is.

Bestellingen zonder lijst worden geleverd in een koker, in deze koker zit de poster opgerold. Posters met een lijst worden ingelijst, netjes in bubbeltjesplastic ingepakt en vervolgens in een platte stevige doos verstuurd.

Voor verzendingen naar Nederland of België kan er een levering van één tot maximaal vijf werkdagen worden verwacht (tenzij er vertraging plaatsvindt bij de vervoerder). Wanneer de bestelling verstuurd wordt, zal een mail verstuurd worden met daarin een track & trace code. Houd er rekening mee dat tijdens piekperiodes, zoals kerst of Valentijn, de leveringstijden kunnen afwijken.

Nederland
België
Controleer hieronder wanneer jij jouw bestelling kan verwachten.
Vóór
11:00 besteld
Eerste
bezorgmoment
Vóór
11:00 besteld
Eerste
bezorgmoment
Maandag Dinsdag Maandag Donderdag
Dinsdag Woensdag Dinsdag Vrijdag
Woensdag Donderdag Woensdag Zaterdag
Donderdag Vrijdag Donderdag Maandag
Vrijdag Zaterdag Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Zaterdag Woensdag
Zondag Dinsdag Zondag Woensdag
Let op:  Op zondag wordt er geen pakketpost bezorgd.

Heb je jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op met vermelding van jouw ordernummer.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je bestelling beschadigd aankomt. Wij bij Where It Happened nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Mocht je bestelling beschadigd geleverd zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Stuur een e-mail naar [email protected] en geef in deze e-mail aan wat de beschadigingen zijn en voeg indien mogelijk ook foto’s toe. Zo kunnen wij een goed beeld krijgen van de schade. Vergeet ook niet je bestelnummer te vermelden in de e-mail.

Zodra we je e-mail hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk in behandeling nemen en ervoor zorgen dat je een vervangend exemplaar ontvangt. Onze klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons, en we zullen er alles aan doen om te zorgen dat je blij bent met je aankoop.

Is er iets mis met je bestelling? Bekijk ons retourbeleid voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Heb je het antwoord op jouw vraag hier niet kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op! Hiervoor kun je terecht op de contactpagina.

Het perfecte cadeau

Een geschenk dat nooit vergeten zal worden

Duurzaam geproduceerd

Geproduceerd met FSC gecertificeerd papier

Snelle levering

Verzonden via track & trace pakketpost

Quote

Dit zeggen onze klanten

Beoordeeld met een 9,4 gemiddeld op basis van 100+ beoordelingen

Heel leuk idee om iemand een persoonlijk kado te geven. Bezorging is altijd op tijd en voor een leuke prijs. Ook de nieuwe sterrenhemel poster is geweldig.

Sandra