facebook pixel

Retourbeleid

Bij Where It Happened doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met een artikel, dan kunt u deze retourneren onder de volgende voorwaarden:

Retournering van gepersonaliseerde artikelen
Wij streven ernaar om gepersonaliseerde artikelen van de hoogste kwaliteit te leveren. Mocht er onverhoopt een fout zijn gemaakt, zoals een spelfout of een verkeerd ontwerp, dan helpen wij u graag om het probleem op te lossen voordat het artikel wordt verzonden.

Als het artikel al is verzonden en u toch een probleem ondervindt, dan kunt u contact met ons opnemen om het probleem te bespreken. Als blijkt dat het artikel defect is of dat wij een fout hebben gemaakt in het ontwerp of formaat, dan bieden wij een vervangend artikel aan en betalen wij wanneer nodig de retourkosten. Gepersonaliseerde artikelen zijn uitgesloten van retournering.

Retournering van niet-gepersonaliseerde artikelen
Voor niet gepersonaliseerde artikelen heeft u het recht om binnen 30 dagen na de aankoopdatum een artikel te retourneren. Na deze periode kunnen wij helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. De kosten voor het retourneren van uw aankoop naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket. U kunt de exacte tarieven raadplegen op de website van uw vervoerder.

Graag willen wij u erop attenderen dat cadeaubonnen niet geretourneerd kunnen worden.

Terugbetalingen
Als het geretourneerde artikel aan alle voorwaarden voldoet, dan zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel de terugbetaling verwerken. Wij zullen de terugbetaling doen via de betaalmethode die u heeft gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Zorgt u er daarom voor dat u deze bij de hand heeft wanneer u contact met ons opneemt.

Als u vragen heeft over ons retourbeleid of als u hulp nodig heeft bij het retourneren van een artikel, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen.