facebook pixel
Kerst kaartposter

Ontwerp een unieke kaart- of sterrenposter als gepast kerstcadeau

Het kerstseizoen staat weer voor de deur en voor velen betekent dit dat het tijd is om na te denken over gepaste cadeaus voor familie en vrienden. Het kan soms lastig zijn om een origineel cadeau te verzinnen dat aansluit bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Een kaart- of sterrenposter kan een uniek en persoonlijk cadeau zijn voor die speciale iemand in je leven.

Een kaartposter laat de plattegrond zien van een bepaalde locatie, zoals de stad waar de ontvanger woont of een plek waar een belangrijk moment heeft plaatsgevonden. Met een locatie aanwijzer kan de ontvanger de plek aangeven waar dit speciaal moment heeft plaatsgevonden. Dit kan bijvoorbeeld de locatie zijn waar ze hun eerste date hadden of waar ze hun huis hebben gekocht. De poster is naar eigen smaak te ontwerpen, zodat het een uniek en persoonlijk cadeau is.

Een sterrenhemel poster legt de sterrenhemel van een bepaalde datum vast. Dit kan bijvoorbeeld de geboortedatum van de ontvanger zijn of de datum waarop ze hun belangrijke examen hebben gehaald. De poster is ook naar eigen smaak te ontwerpen, zodat het een uniek en persoonlijk cadeau is.

Als je op zoek bent naar een origineel en persoonlijk kerstcadeau, dan kan een kaart- of sterrenposter zeker een gepaste optie zijn. Ontwerp jouw eigen unieke poster en verras iemand met een cadeau dat ze nooit zullen vergeten.

Het perfecte cadeau

Een geschenk dat nooit vergeten zal worden

Duurzaam geproduceerd

Geproduceerd met FSC gecertificeerd papier

Snelle levering

Verzonden via track & trace pakketpost

Quote

Dit zeggen onze klanten

Beoordeeld met een 9,4 gemiddeld op basis van 100+ beoordelingen

Heel leuk idee om iemand een persoonlijk kado te geven. Bezorging is altijd op tijd en voor een leuke prijs. Ook de nieuwe sterrenhemel poster is geweldig.

Sandra