facebook pixel
Valentijnsdag

 

Valentijnsdag: de perfecte gelegenheid om je partner te verrassen met een uniek cadeau

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je partner te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Een cadeau is altijd leuk, maar het kan lastig zijn om iets origineels te bedenken. Wij hebben twee unieke cadeau-ideeën die zeker in de smaak zullen vallen bij je partner: een kaart- of sterrenposter.

Kaartposter: leg de plattegrond vast van een betekenisvolle locatie

Met een kaartposter kun je de plattegrond vastleggen van een betekenisvolle locatie voor jullie twee. Dit kan bijvoorbeeld de stad waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben zijn, of de plek waar jullie een bijzondere herinnering hebben gemaakt. De poster is volledig te personaliseren naar eigen smaak en ook de kleuren zijn aan te passen, zo past de poster in elk interieur. Met de pin kun je vervolgens een bijzondere plek op de poster aangeven, zoals het restaurant waar jullie voor het eerst samen aten.

Sterrenposter: beleef de nachtelijke sterrenhemel opnieuw

Een ander leuk idee is een sterrenposter. Deze poster legt de sterrenstand van een bepaald moment op een bepaalde locatie vast. Leg bijvoorbeeld de sterrenstand vast op het moment van jullie eerste ontmoeting. Zo kun je deze bijzondere ervaring opnieuw beleven, elke keer als je naar de poster kijkt. Ook deze poster is volledig te personaliseren naar eigen smaak en kan bijvoorbeeld in jullie favoriete kleuren worden gemaakt.

Laat je partner zien hoeveel hij of zij voor je betekent en verras hem of haar met een unieke kaart- of sterrenposter voor Valentijnsdag. Klik hieronder om direct jouw poster te ontwerpen:

Het perfecte cadeau

Een geschenk dat nooit vergeten zal worden

Duurzaam geproduceerd

Geproduceerd met FSC gecertificeerd papier

Snelle levering

Verzonden via track & trace pakketpost

Quote

Dit zeggen onze klanten

Beoordeeld met een 9,4 gemiddeld op basis van 100+ beoordelingen

Heel leuk idee om iemand een persoonlijk kado te geven. Bezorging is altijd op tijd en voor een leuke prijs. Ook de nieuwe sterrenhemel poster is geweldig.

Sandra